speciaal aanbod

Time Bender én Time Bender en de opstand van ANika Laroo

Als je Tijn’s eerste boek Time Bender, de man die de Aarde kwam redden nog niet hebt gelezen, of je wilt deze cadeau doen, dan kun je beide boeken nu voor 37,- euro krijgen.

Je ontvangt het eerste boek dan meteen en krijgt in maart Time Bender en de opstand van Anika Laroo toegestuurd: inclusief direct toegang tot 2 meditaties en je loot automatisch mee voor mooie verrassingen! 

Het vervolg op de baanbrekende roman
Time Bender

TIME BENDER en de opstand van Anika Laroo is het vervolg op TIME BENDER de man die de Aarde kwam redden, de bestseller en indrukwekkende page turner die zoveel mensen aan het denken heeft gezet en zoveel levens heeft veranderd. Inmiddels is het eerste Time Bender boek vertaald in het Duits, Engels, Portugees, Frans en Japans en vliegt steeds verder de wereld over. Wat Tijn Touber destijds heeft gedaan met zijn eerste bestseller Spoedcursus Verlichting – het toegankelijk maken van spirituele kennis voor grote groepen mensen – doet hij nu met zijn Time Bender boeken: hij opent de deuren naar onze kosmische roots en brengt het universum opnieuw tot leven in een ieder die het leest. De meest gehoorde reactie op Time Bender is: ‘Alles valt op z’n plek.’

TIME BENDER, en de opstand van Anika Laroo zal in maart 2024 verschijnen.
Je kunt jouw exemplaar nu alvast reserveren.

Bestel nu jouw exemplaar voor de pre-order van Time Bender en de opstand van Anika Laroo en ontvang niet alleen twee gratis meditaties, maar maak ook kans op bijzondere verrassingen, waaronder 3x een Stiltedag, 10x het Time Bender boek en 20x deelname aan een online workshop van Tijn! De loting vindt plaats op 1 maart onder alle voorverkoopbestellingen. Grijp nu je kans voor de boek pre-order en win speciale ervaringen! Bestel vandaag nog en maak kans op unieke extra’s.

Over tijn touber

 

Tijn Touber is schrijver, muzikant, journalist, inspirator en onderzoeker. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en gaf trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zeven boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werken zijn Spoedcursus Verlichting en Time Bender. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met zo’n 1500 huiskamers, Schoolverlichting, Kidsverlichting en de Gevonomie. Hij geeft Stilte Retraites, Sound Healings, Time Bender Events, Meditatie Cursussen en online events.