verwachte levering maart 2024

TIME BENDER En de opstand van Anika Laroo

De jonge Pleiadische vrouw Anika Laroo komt erachter dat de Galactische Federatie, die de veiligheid van de inwoners van de Aarde dient te waarborgen, is overgenomen door duistere krachten die de mensheid klein willen houden. Samen met Time Bender verzint zij een list om de mensheid alsnog te bevrijden: ze sturen een Amsterdamse muzikant terug in de tijd om tijdlijnen te veranderen. Het brengt de man terug naar de belangrijke kruispunten in de geschiedenis: het begin van de Tweede Wereldoorlog, de moord op John F. Kennedy, de opkomst van het Zionisme, de rol van het Vaticaan, de opkomst van het Romeinse Rijk, het leven van Jezus, de val van Atlantis, enzovoorts… In alle gevallen blijkt de geschiedenis anders te zijn dan ons is voorgespiegeld. De vraag die onze helden moeten beantwoorden is: waar grijpen we in om ervoor te zorgen dat de huidige mensheid alsnog op een tijdlijn richting verlossing komt? 

Inclusief 2 gratis meditaties

Het vervolg op de baanbrekende roman
Time Bender

TIME BENDER en de opstand van Anika Laroo is het vervolg op TIME BENDER de man die de Aarde kwam redden, de bestseller en indrukwekkende page turner die zoveel mensen aan het denken heeft gezet en zoveel levens heeft veranderd. Inmiddels is het eerste Time Bender boek vertaald in het Duits, Engels, Portugees, Frans en Japans en vliegt steeds verder de wereld over. Wat Tijn Touber destijds heeft gedaan met zijn eerste bestseller Spoedcursus Verlichting – het toegankelijk maken van spirituele kennis voor grote groepen mensen – doet hij nu met zijn Time Bender boeken: hij opent de deuren naar onze kosmische roots en brengt het universum opnieuw tot leven in een ieder die het leest. De meest gehoorde reactie op Time Bender is: ‘Alles valt op z’n plek.’

TIME BENDER, en de opstand van Anika Laroo zal in maart 2024 jaar verschijnen. Je kunt jouw exemplaar nu alvast reserveren.

Bestel nu jouw exemplaar voor de pre-order van Time Bender en de opstand van Anika Laroo en ontvang niet alleen twee gratis meditaties, maar maak ook kans op bijzondere verrassingen, waaronder 3x een Stiltedag, 10x het Time Bender boek en 20x deelname aan een online workshop van Tijn! De loting vindt plaats op 1 maart onder alle voorverkoopbestellingen. Grijp nu je kans voor de boek pre-order en win speciale ervaringen! Bestel vandaag nog en maak kans op unieke extra’s.

Over tijn touber

 

Tijn Touber is schrijver, muzikant, journalist, inspirator en onderzoeker. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en gaf trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zeven boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werken zijn Spoedcursus Verlichting en Time Bender. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met zo’n 1500 huiskamers, Schoolverlichting, Kidsverlichting en de Gevonomie. Hij geeft Stilte Retraites, Sound Healings, Time Bender Events, Meditatie Cursussen en online events.