De baanbrekende roman

TIME BENDER

In de nacht waarop John Lennon wordt vermoord, ontmoet een Amsterdamse popmuzikant een mysterieuze man die Time Bender heet. Deze herinnert hem aan zijn missie: de tijdsgeest ombuigen. De muzikant heeft geen idee waar Time Bender het over heeft, maar wordt vervolgens in een galactisch avontuur gestort dat zijn weerga niet kent. De mensheid wordt bedreigd, maar bevindt zich in een sleutelpositie om oeroude conflicten voor eens en voor altijd op te lossen. De toekomst ligt in onze handen, maar de tijd dringt. Worden wij op tijd wakker om onszelf te herkennen of vallen we definitief ten prooi aan duistere krachten?

Time Bender zegt...

‘Jullie Aarde is het derde grote experiment om een planeet te zaaien en zo de polariteiten op te lossen. Hopelijk zal dit het laatste experiment zijn. Jullie werken een Kosmisch dilemma uit dat aeonen geleden begon. Jullie zijn oeroude conflicten aan het oplossen door deze thema’s in jullie tijd tot leven te brengen. Als jullie dit begrijpen – en leren van eerdere fouten – dan zal het Spel van Leven evolueren naar een hoger niveau. Als jullie in staat zijn om de puzzel op te lossen, zullen jullie je voorvaderen helpen om zich verder te ontwikkelen en weer een gerespecteerd deel te worden van het Grote Geheel. Begrijp je nu waarom het hele Universum met spanning naar jullie kijkt? Jullie zijn degenen die de integratie kunnen bewerkstelligen. Jullie zijn degenen op wie wij hebben gewacht.’

speciaal aanbod

Time Bender én Time Bender en de opstand van ANika Laroo

Als je Tijn’s eerste boek Time Bender, de man die de Aarde kwam redden nog niet hebt gelezen, of je wilt deze cadeau doen, dan kun je beide boeken nu voor 37,- euro krijgen.

Je ontvangt het eerste boek dan meteen en krijgt in maart Time Bender en de opstand van Anika Laroo toegestuurd: inclusief direct toegang tot 2 meditaties en je loot automatisch mee voor mooie verrassingen! 

Over tijn touber

 

Tijn Touber is schrijver, muzikant, journalist, inspirator en onderzoeker. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en gaf trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zeven boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werken zijn Spoedcursus Verlichting en Time Bender. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met zo’n 1500 huiskamers, Schoolverlichting, Kidsverlichting en de Gevonomie. Hij geeft Stilte Retraites, Sound Healings, Time Bender Events, Meditatie Cursussen en online events.