Stiltedag

Kom genieten van een heerlijk dag in stilte bij Moon’s Farm. Dit is een magische plek waar je kunt baden in het groen, omringt door kruiden, wilde bloemen, bomen en vogels. Een prachtige oase gelegen tussen de bloemenvelden, dichtbij de bossen, duinen en zee van Noordwijk. Deze ontspannen omgeving nodigt je uit om op onderzoek te gaan naar de verbinding met jezelf, een ander en de natuur.

Warme woorden

"Ik zou eigenlijk nog wel langer stil willen blijven. Als toetje krijgen we een stilte concert waarbij we op de grond liggen en een uur lang naar alle prachtige muziek kunnen luisteren. Wat een geschenk. Zulke mooie teksten en zoveel inspiratie. Daarna verbreken we de stilte met een gong. Bijna zonde, het is zo fijn."
Monique
"Het was een stille dag die binnen kwam."
Dorien

WAT EEN STILTEDAG JE KAN BRENGEN

Tijd om in te checken bij jezelf en te voelen hoe het echt met je gaat
Het brengt je dichter bij je intuïtie en innerlijk geweten
Ruimte om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is
Ontspanning en een reset voor lichaam en geest in de natuur
Nieuwe energie en inspiratie
 
De ervaring van stilte is niet alleen euforisch, maar ook praktisch. Ondanks de dagelijkse stressvolle hectiek leer je om helder naar je gedachten te kijken. Tijn Touber helpt je om stilte in jezelf te vinden en leert je hoe je deze kunt behouden in het drukke dagelijkse leven.

Programma

09.30 – aankomst en ontvangst 
10:00 – welkom en inleiding stiltedag 
10.30 – start van de stilte en geleide meditatie
11:00 – vrije tijd 
12.30 – meditatie met muziek
13:00 – vegetarische lunch
15.00 – inspiratiesessie
16.00 – vrije tijd
17.30 – gezamenlijke meditatie 
18:00 – vegetarisch diner
19.00 – muziek
20.00 – verbreken stilte en delen
20:30 – naar huis
 
We raden je aan schoenen mee te nemen waar je lekker op kunt wandelen, en eventueel dikke sokken of sloffen voor binnen en een lekkere omslagdoek. Verder ben je natuurlijk vrij je eigen meditatiekussen en (yoga) matje mee te nemen.
 

Maaltijden

Een heerlijke, biologische lunch en diner zal vers worden voorbereid door Moon’s Farm.

Prijs

Deze inspirerende stiltedag kost € 197,-
inclusief lunch & diner, koffie, thee, fruit etc, gedurende de dag.

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@tijntouber.com. Ons team zal je vragen z.s.m beantwoorden. Na je boeking zul je een week voor aanvang nog praktische informatie per mail ontvangen.

We kijken er heel erg naar uit, tot op de Stiltedag!

Warme woorden

"Wat was het een intense en inspirerende dag. Jullie liefde voor elkaar, het leven, de stilte, jullie Chico, ons als deelnemers, de muziek, het fijne eten en de prachtige locatie van Moon's farm was in alles voelbaar. Ik heb mijzelf van allerlei kanten mogen aanschouwen en ben dankbaar voor de afgestemde, warme bedding die jullie neerlegden. Het prachtige eindconcert gaf alles wat ik had mogen ervaren nog een extra verdieping. Ik kom graag nog eens!
Marieke
"De Stiltedag met Tijn en Binkie was in 1 woord, ZIJN. Je stilte en essentie ervaren. Tijn en Binkie creëren een liefdevolle en veilige sfeer, waar iedereen op zijn eigen manier van deze dag mag genieten. Je wordt begeleid door schitterende meditaties van Tijn en Binkie, gevoed door de energie van de groep. De plek waar de retraite wordt gegeven is magisch, met heerlijke ruimtes om je terug te trekken, te wandelen, te zijn. Verder is het ook vooral genieten en wordt er fantastisch voor je gekookt. En heel helende dag. Wat 1 dag stilte, in de natuur, in liefde kan brengen, is zo bijzonder. De dag wordt afgesloten met een ontroerend concert van Tijn en Binkie. Een aanrader dus "
Jeaniëlle