Agenda

Tijn organiseert verschillende live events zoals Singer Songwriter Concerten, Stilte Retraites, Time Bender Updates, Sound Medicine Klankconcerten, Meditatie Lessen, Zeven Inwijdingen en Reis van de Held avonden. Bekijk de agenda met events hier

agenda

STADSVERLICHTING

iedere zondagavonD (20.00-20.30)

Stilte Retraite

Italië | 15 jun - 21 jun 2024

Stilte Retraite

Italië | 21 sep - 27 sep 2024

SOUND MEDICINE CONCERTEN

Sandra de Vos, Binkie en Tijn met een helend ligconcert.

In deze wervelende ervaring worden de sjamanistische kosmische klanken van Sandra de Vos gecombineerd met de hartverwarmende sound healing en verstillende songs van Tijn en Binkie. Je stapt in een wereld van zachte kracht, diepe verbinding en heerlijke ontspanning. Ga je mee op reis? Kom relaxed liggen op een yogamatje (zelf meenemen a.j.b.) en maak het jezelf comfortabel met een sjaal, deken, warme sokken en andere dingen die jou helpen om gedurende anderhalf uur een ontspannen reis te maken.

Prijs: € 40,-
Info en opgaven: Zie hier

DE ZEVEN AARDSE INWIJDINGEN

Tijn met verhalen, meditaties, oefeningen en muziek.

Ons zonnestelsel is een Kosmische school waarin we lessen leren, inzichten verwerven, hindernissen overwinnen en inwijdingen doorlopen. Tijn neemt je mee langs de zeven oer-inwijdingen die al lang bekend zijn bij mysterie scholen in het Oosten en Westen, maar nu pas bekend worden gemaakt aan het grote publiek. Waarom? Omdat we er klaar voor zijn en omdat het de hoogste tijd is om het verleden van ons af te schudden en een stap te zetten naar een verlichte toekomst.
Time Bender zegt over de zeven inwijdingen: ’Momenteel zijn jullie aangekomen aan het einde van een grote cyclus en wordt jullie gevraagd wat jullie willen en waar jullie staan. Het is tijd om je inherente grootsheid te herkennen en daar vanuit te leven. Je kunt nu in korte tijd grote stappen zetten als je weet wat die stappen zijn en welke inwijdingen je te doorlopen hebt.’


Prijs:
€ 30,- p.p.
Aanmelden: Zie hier.

TIME BENDER, DE MAN DIE DE AARDE KWAM REDDEN

Tijn met het verhaal achter Time Bender, recente updates, songs en meditaties.

Time Bender heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Tijdens dit optreden gaat Tijn in op het verhaal achter het verhaal. Op zijn bekende humorvolle wijze neemt hij je mee in een verbazingwekkend Galactisch avontuur dat veel verklaart over de tijd waarin we leven en de weg wijst naar een nieuwe werkelijkheid.
Time Bender zegt hierover: ’Jullie werken een Kosmisch dilemma uit dat aeonen geleden begon. Jullie zijn oeroude conflicten aan het oplossen door deze thema’s in jullie tijd tot leven te brengen. Als jullie dit begrijpen – en leren van jullie fouten – dan zal het Spel van Leven evolueren naar een hoger niveau. Begrijp je nu waarom het hele Universum met spanning naar jullie kijkt? Jullie zijn degenen die de integratie kunnen bewerkstelligen. Jullie zijn degenen op wie we hebben gewacht.’

Prijs: € 30,- 
Info en opgaven: Zie hier

MEDITATIE
STAP VOOR STAP

Tijn leert je de essentiële stappen van meditatie. 

De vier stappen die hij met humor en anekdotes uit zijn eigen leven voor het voetlicht brengt, zijn: goed geaard zijn in je lijf; de waarnemer zijn van je gedachten en aangeleerde programma’s; om leren gaan met emoties en trauma; contact maken met je hogere zelf en de oerbron van het leven. Wanneer je deze simpele basisstappen onder de knie hebt, kun je onder alle omstandigheden dichtbij jezelf blijven en je eigen gewenste realiteit creëren. Je bent dan niet langer een slachtoffer van het leven, maar een bewuste schepper. Je gaat leven in plaats van geleefd te worden. Dat is de volgende stap in onze menselijke evolutie en precies wat nodig is in deze verwarrende tijd. 
 
Prijs: € 30,- p.p.
Aanmelden: Zie hier.

DE REIS VAN DE HELD

Tijn Touber neemt je mee in het spannendste verhaal: dat van je eigen leven.

Mythe-kenner Joseph Campbell werd destijds de meest belezen man op aarde genoemd. Er was vrijwel niemand die zoveel mythes, sagen, geschriften en legendes van over de hele wereld tot zich had genomen. Jarenlang las hij vrijwel onafgebroken, totdat hij ontdekte dat hij steeds hetzelfde verhaal aan het lezen was. Alle helden die op weg waren naar hun hoogste bestemming volgden hetzelfde archetypische pad om daar te komen. Tijn neemt je mee langs de belangrijkste stappen, paden en kruispunten op jouw persoonlijke reis naar het licht, in de hoop dat je de held in jezelf weer gaat herkennen.

Nieuws

Wil je op de hoogte gehouden worden van aankomende workshops, lezingen, concerten en andere evenementen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.