In samenwerking met Yoga Magazine heeft Tijn een online training Spoedcursus Verlichting opgenomen. De training is opgebouwd uit 5 weken. Uiteraard ben je vrij om je eigen tempo te bepalen. Alle video’s kun je op elk moment terugkijken, ook na afronding van alle sessies.

Elke video duurt tussen de 20 en 30 minuten.

De eerste drie weken bestaan uit een talk van Tijn en een meditatie.

  • Week 1: Anders kijken naar je gedachten. In de eerste video vertelt Tijn je hoe je mind is gevormd door allerlei conditioneringen. Door in het midden te gaan staan, kun je anders kijken naar je gedachten: als een waarnemer. In de tweede video neemt hij je mee door een meditatie, waarin je oefent met deze manier van kijken naar je mind.

  • Week 2: Je emoties omarmen. Emoties zijn lastiger van een afstand te beschouwen dan gedachten. Tijn vertelt over het belang van het toelaten van je emoties. In de tweede video leidt hij je door de bijpassende meditatie.

  • Week 3: Luisteren naar je spirit. Door anders om te gaan met je gedachten en emoties, kun je stil worden. En wanneer je stil bent, kun je luisteren. Naar inspiratie, naar je spirit. Tijn leert je luisteren naar wat het leven van jou wil, in plaats van piekeren over wat je met je leven moet.

  • Week 4: Verlichting in de praktijk. Hoe leef je het leven van de verlichting? Tijn deelt voorbeelden en tips om dagelijks momenten voor jezelf in te lassen, waarbij je even teruggaat naar je oorsprong.

  • Week 5: Alles komt samen. In deze meditatie brengt Tijn alle stappen samen.

    Je kunt je hier aanmelden voor de training: https://www.yogaonline.nl/blog...